Miss Tuesday

De pannen van het dak

Muziek | Dag van de Achterhoekse Popmuziek
Bevestigd
Toegang gratis

|

za 13 nov

|

20:00

uur

Bevestigd

Miss Tuesday is een swingende coverband met een lekkere mix van verschillende muziekstijlen. De band combineert blues, soul, rock & roll, rock, pop en nederlandstalige muziek. Op het repertoire staan nummer van onder andere Amy Macdonald, Kirsty MacColl, Pixie Lott, Melissa Etheridge, The Scene, Tina Turner, Susan Tedeschi, Eva Cassidy, Herman Brood, Normaal, Triggerfinger en anderen.

Groovy sound

De band bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die een passie voor muziek delen. De muzikale wordt gevormd door drummer Edward Harmsen en bassiste Petra Zilvold, die zorgen voor een strakke, groovy sound. Op gitaar staan Gerard Onstenk en Jacco Verhaaf bekend om hun lekkere scheurende gitaarwerk en vette solo´s. De zangpartijen zijn voor Cynthia Bal. Met haar stem van goud zingt ze de sterren van de hemel en de pannen van het dak.

DAP

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP) brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit eendaagse evenement onder één paraplu. Achterhoekse muzikanten (o.a. bands, dj’s, rappers en singer-songwriters) krijgen de gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen. Locaties (podia, festivals, winkels en studio’s) presenteren zichzelf aan muzikanten en muziekliefhebbers.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00