🔴 Tim Akkerman en support act

Church tour 2024

Muziek | Singer-songwriter
€ 22,50

|

vr 31 mei

|

20:00

uur

Tim Akkerman is een muzikant met een grote passie voor zijn vak. In 2024 is hij in het kader van 10 jaar Podium Doesburg te bewonderen in Doesburg tijdens zijn church-tour langs kerken en kapellen. De tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

‘Indringende muziek en persoonlijke teksten

Akkerman is altijd op zoek naar een persoonlijke connectie met zijn publiek. De tour langs kerken en kapellen biedt hem niet alleen die unieke ervaring, maar laat ook zijn veelzijdigheid zien als artiest.

In de intieme setting van Podium Doesburg kunnen de toeschouwers genieten van Tim’s indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

‘Support act: Pieternel

Tijdens één van de sets krijgt Akkerman ondersteuning van support act Pieternel. In haar Americana-muziek mengt de Amsterdamse zangeres klassieke country met moderne pop- en folkelementen. Met haar rustgevende, krachtige stem deelt ze persoonlijke verhalen en schildert ze intieme portretten van anderen.

Pietenernel’s muziek is vergelijkbaar met die van artiesten als Brandi Carlile, First Aid Kit en Chris Stapleton. Al op jonge leeftijd stond ze op het podium – muziek was haar ‘ontbijt, lunch en avondeten’. Op 16-jarige leeftijd won Pieternel de publieksprijs Concours de la Chanson.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00