Yagmur Simsek

Culturele Zondag | Podium Doesburg Klassiek

Muziek | Klassiek concert
Bevestigd
Pay as you go away

|

zo 2 apr

|

13:30

uur

Bevestigd

Yagmur Simsek is muzikant, pianist en performer. Ze kreeg haar eerste muzikale opleiding toen ze 4 jaar was. In 2007 werd ze toegelaten tot de afdeling piano van de Mimar Sinan Fine Arts University State Conservatory, een van de weinige conservatoria die voltijds muziekonderwijs geeft vanaf het niveau van de middelbare school. De studie aan het conservatorium bracht haar van jongs af aan in contact met getalenteerde en professionele musici.

Simsek kreeg de kans masterclasses en wedstrijden in verschillende landen bij te wonen, iets waar ze veel baat bij had. Ze vervolgt nu haar masterstudie aan het ArtEZ Conservatorium als leerling van Frank van de Laar. Haar grootste wens is om haar muzikale kennis en perspectief als artiest verder uit te breiden

Culturele Zondag

De Culturele Zondag van Doesburg is al 30 jaar, elke 1e zondag van de maand, een bijzondere culturele route door Hanzestad Doesburg. Kunstenaars, galeries, podia, musea en bijzondere locaties zetten hun deuren open voor publiek.

Tijdens de Culturele Zondag zijn er bij Podium Doesburg twee klassieke concerten, die worden geprogrammeerd in samenwerking met het conservatorium van ArtEZ University of the Arts in Zwolle. De concerten zijn gratis toegankelijk, maar het publiek wordt gevraagd om een vrijwillige financiële bijdrage. De musici zijn gevorderde talenten van de afdeling klassieke muziek van ArtEZ. De concerten duren 30 tot 45 minuten en starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. Tijdens de concerten is geen inloop mogelijk.

Later meer informatie.

Zaal open: 13:00
Aanvang: 13:30
Duur voorstelling: 45 minuten