ArtEZ / HKU saxophone orchestra

Culturele Zondag | Podium Doesburg Klassiek

Muziek | Klassiek concert
Bevestigd
Pay as you go away

|

zo 7 mei

|

15:00

uur

Bevestigd

Het ArtEZ / HKU Saxophone Orchestra(AHSO) bestaat uit muziekvakstudenten klassiek saxofoon van het ArtEZ conservatorium in Zwolle en het Utrechts conservatorium (HKU). Onder leiding van hun hoofdvakdocent Johan van der Linden verzorgen de studenten ieder jaar een nieuw en bijzonder programma met uiteenlopende stukken. Het orkest brengt naast verrassende arrangementen ook origineel repertoire dat speciaal voor dit inmiddels bekende ensemble is geschreven. Een concert van het AHSO is altijd kleurrijk, gedurfd, avontuurlijk, ingetogen, virtuoos  … en soms een tikkeltje uitdagend!

Culturele Zondag

De Culturele Zondag van Doesburg is al 30 jaar, elke 1e zondag van de maand, een bijzondere culturele route door Hanzestad Doesburg. Kunstenaars, galeries, podia, musea en bijzondere locaties zetten hun deuren open voor publiek.

Tijdens de Culturele Zondag zijn er bij Podium Doesburg twee klassieke concerten, die worden geprogrammeerd in samenwerking met het conservatorium van ArtEZ University of the Arts in Zwolle. De concerten zijn gratis toegankelijk, maar het publiek wordt gevraagd om een vrijwillige financiële bijdrage. De musici zijn gevorderde talenten van de afdeling klassieke muziek van ArtEZ. De concerten duren 30 tot 45 minuten en starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. Tijdens de concerten is geen inloop mogelijk.

Later meer informatie.

Zaal open: 14:30
Aanvang: 15:00
Duur voorstelling: 45 minuten