PODIUM 3D

Beeldende kunst, muziek en poëzie in één voorstelling

Muziek | Singer-songwriter
€ 14.00

|

vr 14 okt

|

20:00

uur

PODIUM 3D is een verrassend samenspel van muziek, beeldende kunst en poëzie in één voorstelling. Gitariste en zangeres Jacqueline Snel, beeldend kunstenaar Miriam van der Linden en dichter Lammert Hoeve vullen ieder vanuit hun eigen invalshoek acht thema’s in. De drie kunstvormen smelten als het ware samen. Ervaar het als een emotie in drie lagen, als 3-dimensionaal, PODIUM 3D!

‘Drie kunstvormen smelten als het ware samen

Jacqueline Snel uit Gaanderen speelt vanaf haar 9e gitaar. Snel studeerde klassiek gitaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en zingt luisterliedjes. In haar optredens wisselt ze die liedjes af met gitaarsolo’s. Snel is ook actief als uitvaartgitariste en gitaardocente.

Miriam van der Linden uit Dieren verbeeldt in haar schilderijen en papierkunst het onbenoembare. Van de Linden is voortdurend op zoek naar de essentie en achtergrond van wat ze ziet en beleeft. Ze schept haar eigen papier en heeft regelmatig exposities en workshops.

Lammert Hoeve uit Rozendaal vertaalt zijn belevenissen en waarnemingen in gedichten. Die zijn humorvol en hebben doorgaans een dubbele lading. Hoeve won diverse poëzieprijzen. In zijn voortuin staat altijd een gedicht, zo is hij ‘dichter aan de weg’.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Duur voorstelling: 70 minuten