Green Valentine

Sfeervol repertoire

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

vr 19 nov

|

20:00

uur

Bevestigd

Green Valentine brengt een sfeervol poprepertoire, met covers en eigen werk en met jazzy en soulvolle invloeden. Het voormalige duo Green Valentine treedt tegenwoordig ook op als trio in de bezetting Valentine Reijers op zangen percussie), Joël Groen op piano, gitaar en percussie en Dayenne Wielheesen op basgitaar, contrabas, en achtergrondzang. De drie bandleden zijn afkomstig uit de Achterhoek en hebben alle drie een ruime en uiteenlopende muzikale ervaring.

Green Valentine speelt op allerlei gelegenheden. Soms op een intieme bruiloftsceremonie, dan weer eens op een luisterconcert, maar ook op een feest waar gedanst mag worden! Voor het optreden in de Gasthuiskerk kiest de band voor een grotendeels akoestisch optreden. .

Over het muziekcafé

Elke maand is er een Muziekcafé in de foyer. Hier spelen (semi)professionals of amateurs op niveau ongeveer 1 uur. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage maar spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Klik hier voor meer informatie.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.