Bluessum

Authentieke basic blues

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

vr 15 okt

|

20:00

uur

Bevestigd

Bluessum speelt authentieke basic blues met hier een nummer dat schatplichtig is aan een Europese of Amerikaanse beroemdheid. Bluesveteraan Jan Prins neemt de leadzang voor zijn rekening en speelt diverse gitaarstijlen, waaronder slide en lapsteel. Kajo Koolen verzorgt de baspartijen en doet daarnaast backing vocals. Ron Awater speelt gitaar en zorgt ook voor backing vocals. Marcel Gunsing completeert het viertal op slagwerk.

Bluessum hanteert een aangenaam geluidsvolume, waardoor de blues op en voor het podium optimaal tot zijn recht komt. Naast de kwaliteit van hun muziek gaat het hen vooral om de sfeer
voor en op het podium. Jan leidt de nummers af en toe in met een historische anekdote. De band voelt zich overal thuis, van huiskamer tot jazzfestival, en zeker ook in het muziekcafé van Podium Doesburg. Kom luisteren en kijken en geniet van een semi-akoestisch blueskwartet.

Lineup

Jan Prins – Gitaar & zang
Marcel Gunsing – Drums
Kajo Koolen – Bas & backing vocals
Ron Awater – Gitaar & backing vocals

Over het muziekcafé

Elke maand is er een Muziekcafé in de foyer. Hier spelen (semi)professionals of amateurs op niveau ongeveer 1 uur. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage maar spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entrée is gratis, de drankjes niet. Klik hier voor meer informatie.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.