Gunmill Governors

Muziekcafé in de foyer

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

za 22 okt

|

20:00

uur

Bevestigd

De roots van deze band liggen in een oefenruimte op een prachtige boerderij in de Achterhoek – windmolens op de achtergrond. Het is de perfecte omgeving, tussen de stallen en de paarden, voor een band met Southern- en Country rock als basis. De Governors bestaat uit vijf ervaren muzikanten die hun eigen stijl hebben gevonden binnen wat het nu is: Southern Rock met een flinke scheut Country. Er worden voornamelijk covers gespeeld, die je zonder uitzondering pakken met een warme Southern Feel.

Southern rock uit de Achterhoek

Bob Toebes zorgt voor die typische Country gitaarsound die inmiddels zo kenmerkend is voor deze band. Jos Betting staat met zijn mondharp garant voor heerlijke melodieën. De ritmesectie wordt gevormd door Mark Klein Gunnewiek en Marnix Flikweert, die er samen voor zorgen dat het grooved, swingt en rockt – zoals het hoort. De zang van John Koldeweij, met het rauwe randje in zijn stem, past hier perfect bij.

Gunmill Governors is beïnvloed door bands als The Steel Woods, Blackberry Smoke en anderen, en werkt momenteel aan eigen songs. Het plan is om in het voorjaar van 2023 een EP uit te brengen. Laat je verrassen door Gunmill Governors en waan je op een back porch In the deep South!

Lineup

John Koldeweij: zang/akoestisch gitaar
Bob Toebes: gitaar
Marnix Flikweert: basgitaar
Jos Betting: zang/mondharmonica
Mark Klein Gunnewiek: drums

Programma

Later meer informatie

Muziekcafé in de foyer

Naast het reguliere theater- en muziekprogramma biedt Podium Doesburg regelmatig een podium aan amateurmusici en beginnende bands.

In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. De muziekcafés worden geprogrammeerd op een zaterdagavond. Bands en artiesten spelen volgens het principe Pay as you go away; Podium Doesburg garandeert daarbij een mooi minimumbedrag. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

De eerstvolgende muziekcafés zijn in 2022 op 22 oktober, 12 november en 10 december, en in 2023 op 14 januari, 18 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei en 17 juni.

> Wil je optreden in het Muziekcafé in de foyer? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543 of theo@podiumdoesburg.nl.

 

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.