Eigen Weg

Muziekcafé in de foyer

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

za 10 dec

|

20:00

uur

Bevestigd

Eigen Weg speelt eigen Nederlandstalig werk in de traditie van folk en singer-songwriter. Het viertal neemt de luisteraar mee in een muzikaal verhaal. We gaan samen op weg en wandelen als reizende muzikanten langs steden en dorpen. Af en toe staan we stil om te spelen voor het luisterend publiek. Ons verhaal gaat over reizen door de tijd, over successen en tegenslagen en over onze individuele uitdagingen.

Sporen naar de verte

We wandelen muzikaal door de bossen, komen bij de rivier, komen bij de snelweg, we volgen sporen naar de verte, gaan oceanen over en eindigen weer thuis met ons verhaal. En aan ons voorbij trekt het landschap in een cadans van voortdurende herhaling: steeds hetzelfde, maar toch ook weer anders. De rivier is nooit dezelfde rivier, want alles stroomt in een oneindige beweging aan ons voorbij.

Bezetting

Henk Hilferink, zang, akoestisch gitaar, mondharmonica
Joop klein Goldewijk, elektrisch gitaar, zang
Henk Buunk, basgitaar
Gerben Grooten, drums, percussie

Muziekcafé in de foyer

Naast het reguliere theater- en muziekprogramma biedt Podium Doesburg regelmatig een podium aan amateurmusici en beginnende bands.

In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. De muziekcafés worden geprogrammeerd op een zaterdagavond. Bands en artiesten spelen volgens het principe Pay as you go away; Podium Doesburg garandeert daarbij een mooi minimumbedrag. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

De eerstvolgende muziekcafés zijn in 2022 op 22 oktober, 12 november en 10 december, en in 2023 op 14 januari, 18 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei en 17 juni.

> Wil je optreden in het Muziekcafé in de foyer? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543 of theo@podiumdoesburg.nl.

 

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.