Miss Tuesday

Muziekcafé in de foyer

Muziek | Muziekcafé
Bevestigd
Pay as you go away

|

za 12 nov

|

20:00

uur

Bevestigd

Na verschillende pogingen in de afgelopen (corona)jaren is nu dan toch gelukt. Op zaterdag 12 november staat Miss Tuesday op Podium Doesburg. Deze swingende coverband met zijn lekkere mix van verschillende muziekstijlen combineert blues, soul, rock & roll, rock, pop en Nederlandstalige muziek. Op het repertoire staan nummers van onder Amy Macdonald, Kirsty MacColl, Pixie Lott, Melissa Etheridge, The Scene, Tina Turner, Susan Tedeschi, Eva Cassidy, Herman Brood, Normaal, Triggerfinger en anderen.

Groovy sound

De band bestaat uit enthousiaste muzikanten die een passie voor muziek delen. Drummer Edward Harmsen en bassiste Petra Zilvold zorgen voor een strakke, groovy sound. Op gitaar staan Gerard Onstenk en Jacco Verhaaf bekend om hun lekkere scheurende gitaarwerk en vette solo´s. De zangpartijen zijn voor Cynthia Bal. Met haar stem van goud zingt ze de sterren van de hemel en de pannen van het dak.

Bezetting

Cynthia Bal – Gitaar en Zang
Gerard Onstenk – Gitaar en zang
Jacco Verhaaf – Gitaar en zang
Veronique Schut – Toetsen en zang
Petra Zilvold – Basgitaar en zang
Edward Harmsen – Drums

Programma

Later meer informatie

Muziekcafé in de foyer

Naast het reguliere theater- en muziekprogramma biedt Podium Doesburg regelmatig een podium aan amateurmusici en beginnende bands.

In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau. De muziekcafés worden geprogrammeerd op een zaterdagavond. Bands en artiesten spelen volgens het principe Pay as you go away; Podium Doesburg garandeert daarbij een mooi minimumbedrag. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

De eerstvolgende muziekcafés zijn in 2022 op 22 oktober, 12 november en 10 december, en in 2023 op 14 januari, 18 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei en 17 juni.

> Wil je optreden in het Muziekcafé in de foyer? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543 of theo@podiumdoesburg.nl.

 

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.