Christmas Singalong

Zingen met Zwaan Stam

Muziek | Christmas singalong
€ 6,50

|

za 16 dec

|

20:00

uur

 

Zwaan Stam

KerstklokWarmte, lichtjes en gezelligheid: dat is kerstsfeer in de Gasthuiskerk. Samen zingen, jong en oud, alleen of met familie of vrienden. Ook dit jaar staat de Christmas Singalong onder leiding van Zwaan Stam. De teksten van de liedjes zijn te zien op een groot scherm. En mooi kunnen zingen is leuk, maar geen vereiste! Er is glühwein en warme chocolademelk en natuurlijk …. oliebollen!

Tijdens eerdere edities was de Gasthuiskerk steeds tot de nok gevuld met zangers en zangeressen van alle leeftijden. Sommigen kwamen alleen, anderen met hele gezinnen. Ook dit jaar kan iedereen die rondom Kerst de onbedwingbare drang in zich voelt opkomen om Stille Nacht en De Herdertjes lagen bij nachte te neuriën of te fluiten in de Gasthuiskerk voluit gaan. U bent van harte welkom.

Iedereen kan meedoen

U hoeft niet geschoold te zijn of mooi te kunnen zingen, en niemand hoeft de teksten uit het hoofd te kennen. Die projecteren we namelijk op een groot beeldscherm. Waar het om gaat is het plezier van het samenzijn, het gezamenlijk zingen en beleven van een paar bijzondere en feestelijke uren.

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.