🔴 Smoorverliefd

De allergaafste Doe Maar tribute band!

Muziek | Tribute band
€ 15,00

|

vr 8 mrt

|

20:00

uur

De Doe Maar tributeband ‘Smoorverliefd op Doe Maar’ is al weer toe aan zijn 10e jaar. De band  – voorheen bekend als ‘Toe Maar’ – is in 2024 met een hagelnieuwe show en een retecoole nieuwe zanger speciaal te gast voor 10 jaar Podium Doesburg.

‘Zing mee met de beste Doe Maar tribute … Awoei!

Smoorverliefd heeft een flinke reputatie opgebouwd met shows in Nederland, België en de Antillen. De band speelde op Buttonpop, de Zwarte Cross, Mañana Mañana, op tropische stranden, vrouwengevangenissen en op dorpspleinen en heeft 2 grote tours op de naam staan: Een schouwburg/theatertour in 2014 en de ‘Skunk 35 jaar’ tour die de langs de bekende zalen in het clubcircuit.

Gigantisch feest

In al die shows heeft Smoorverliefd een reputatie opgebouwd van een band die, met respect voor de roots van het materiaal – een deel van de band komt ook nog eens uit de Nederlandse reggae-scene – een gigantisch feest maakt van elke plek waar ze spelen. Al-tijd! Dat de jongens er ook nog eens extreem goed uitzien en in strakke jaren 80 outfit het podium betreden mag als bonus worden beschouwd…..

De band doet dit alles vanaf 2022 met een geweldige nieuw frontman: de door de wol geverfde entertainer Guus Bok. Deze Rotterdamse zanger en acteur timmert aan de weg met zijn eigen Guus Bok Band en heeft er geen moeite mee de extra benzine op het vuur te gooien waar Smoorverliefd om bekend staat. De Volkskrant zette in 2016 deze band niet voor niets in de top 3 van beste tribute bands van Nederland. Kortom: de beste Doe Maar tribute van de BeNeLux staat in de startblokken. Zing je mee? Awoei!

LET OP: dit concert heeft alleen staanplaatsen!

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Deze voorstelling heeft een pauze.