De ideale plek voor zakelijke bijeenkomsten

Gasthuiskerk Doesburg biedt uw bedrijf of organisatie een ideale gelegenheid voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een congres, workshop of vergadering. In dit bijzondere middeleeuwse gebouw met zijn sfeervolle inrichting en unieke uitstraling bent u als gast van harte welkom.

Mogelijkheden

De Gasthuiskerk beschikt over moderne technische middelen waaronder een draadloze geluidsinstallatie, mobiele schermen en state-of-the-art netwerkfaciliteiten.

Uw bedrijf of organisatie kan bij Gasthuiskerk Doesburg terecht voor:

  • Vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en productpresentaties
  • Bedrijfsborrels, recepties, bedrijfsfeesten en jubilea
  • Scholings- of nascholingsbijeenkomsten en projecten
  • Culturele programma’s voor teambuilding

 

Zoekt u meer dan alleen een vergaderlocatie en wilt u van uw dag een speciale beleving maken dan verrassen wij u graag met een op maat gemaakt programma. De Gasthuiskerk Doesburg heeft een warm netwerk van musici, cabaretiers, sprekers, bands en orkesten en organiseert met en voor u een unieke culturele toevoeging aan uw dag. Een muzikale of culturele verrassing als omlijsting van uw activiteit, tijdens uw vergadering of in de lunchpauze.

Combineer uw vergadering of workshop met een wandeling door het historische centrum van Vestingstad en Hanzestad Doesburg onder leiding van een stadsgids. Of bekijk de oude stad vanaf het water. Doesburg ligt aan maar liefst twee rivieren en een sloepentocht over de Oude IJssel is zeker de moeite waard.

Gasthuiskerk Doesburg is het zakelijke meeting point voor al uw klanten, partners en medewerkers.

Contact

Neem voor meer informatie over tarieven contact op met Marko van Barneveld | 06 15 10 18 64 | marko@gasthuiskerkdoesburg.nl.