Scheurend gitaarwerk, vette solo´s en een stem van goud

Op zaterdag 13 november, de Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP), speelt Miss Tuesday bij Podium Doesburg. Deze swingende coverband brengt een lekkere mix van verschillende muziekstijlen. De band combineert blues, soul, rock & roll, rock, pop en Nederlandstalige muziek. Het concert start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Miss Tuesday bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die een passie voor muziek delen. Drummer Edward Harmsen en bassiste Petra Zilvold zorgen voor een strakke, groovy sound. Op gitaar staan Gerard Onstenk en Jacco Verhaaf bekend om hun lekkere scheurende gitaarwerk en vette solo´s. De zangpartijen zijn voor Cynthia Bal. Met haar stem van goud zingt ze de sterren van de hemel en de pannen van het dak. Op het repertoire staan nummer van onder andere Amy Macdonald, Kirsty MacColl, Pixie Lott, Melissa Etheridge, The Scene, Tina Turner, Susan Tedeschi, Eva Cassidy, Herman Brood, Normaal, Triggerfinger en anderen.

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP) brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit eendaagse evenement onder één paraplu. Achterhoekse muzikanten, bands, dj’s, rappers en singer-songwriters krijgen de gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen. Podia, festivals, winkels en studio’s presenteren zichzelf aan muzikanten en muziekliefhebbers.