Open podium en Muziekcafé

Naast het reguliere theaterprogramma biedt Podium Doesburg twee keer per maand een podium aan amateurmusici en beginnende bands.

Muziekcafé in de foyer

In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau ongeveer 1 uur. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés ontvangen geen gage maar spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

> Wil je optreden in het Muziekcafé in de foyer? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543 of theo@podiumdoesburg.nl.

Open podium

Elke eerste zondag van de maand is er een open podium, waar iedereen – in overleg – welkom is om iets te spelen of te zingen. Wie wil worden ondersteund door een band of een pianist kan dat aanvragen via de website. Leden van de Podium Doesburg sessieband staan klaar om een of meerdere nummers in te studeren. Voor deelnemers en bezoekers is de toegang gratis.

> Wil je meedoen aan het open podium? Neem dan contact op met Theo Maas via 06 34244543 of theo@podiumdoesburg.nl, of vul het formulier in.

Het open podium vindt plaats in het kerkgedeelte van de Gasthuiskerk. Daar moeten we rekening houden met de bijzondere akoestiek van het gebouw. In overleg en na een goede soundcheck komen we er meestal wel uit, maar er zijn beperkingen. Het Muziekcafé is in de foyer.