Eerste open podium van het nieuwe theaterseizoen

Op zondag 5 september start om 14.30 het eerste Podium Doesburg van het nieuwe theaterseizoen in Gasthuiskerk Doesburg. Op het open podium spelen vóór de pauze kinderen uit Doesburg en omstreken.

Voor de pauze zingt Eva ten Have en speelt daarbij piano; Huda, Alma en Mohamad Asaleh zetten hun beste beentje voor met een lied, een toneelstukje en spannende mime. Jula Bongers zingt en wordt daarbij op de vleugel begeleidt door Zwaan Stam. Lode en Luite Streefkerk begeleiden hun zingende moeder op elektrische gitaar en drums. Na de pauze treedt singer-songwriter Alex van der Horst op. Van der Horst maakt zijn eigen liedjesrond het thema Levensloop en Lange Liefde. In mineur of majeur, maar altijd met een extra laagje, en vooral in het Nederlands. In Doesburg verzorgt hij een solo-optreden met liedjes om oren, hart en ziel te strelen. Hij begeleidt zichzelf met gitaar en mondharmonica.

Voor de aanstormende muzikale generatie zijn er behalve muziek ook leuke, lekkere en lollige dingen als de ballonnenclown en pannenkoeken bakken.