Afscheid En Meer Doesburgh | Afscheidsbeurs

Birgit Boer en Yvonne van Leeuwen, twee zelfstandige ondernemers in de uitvaartbranche, en tevens vriendinnen, organiseren op zaterdag 26 september, samen met Gasthuiskerk Doesburg, een Afscheidsbeurs.

Het initiatief is bedoeld om mensen in Doesburg en omgeving bij te staan rondom, overlijden, troost en gemis en hierin verbinding te brengen. Ook willen Boer en Van Leeuwen kennis op deze manier kennis maken met de bewoners van Doesburg en omgeving.

Birgit Boer en Yvonne van Leeuwen hebben allebei ruim twintig jaar ervaring in de uitvaartbranche en willen met hun kennis en deskundigheid bijdragen in de ondersteuning bij een overlijden. De beurs bestaat onder andere uit informatiestands, lezingen, live-muziek, een rondleiding over de Algemene Begraafplaats en een kinderpodium.

Eén naam, twee gezichten, twee bedrijven en twee keer een eigen identiteit

Een van de belangrijkste drijfveren van de initiatiefnemers van deze beurs is bij te dragen aan het verbinden van mensen die gemis ervaren. Dat gebeurt door het oprichten van de SoepGroep en door enkele keren per maand inloopspreekuren aan te bieden. De naam Afscheid En Meer Doesburgh (AEMD) is gekozen vanwege de herkenbaarheid. Eén naam, twee gezichten, twee bedrijven en twee keer een eigen identiteit.

Kijk voor meer informatie over Birgit Boer en Yvonne van Leeuwen en hun initiatief op Afscheid En Meer Doesburgh.

Yvonne van Leeuwen en Birgit Boer
Yvonne van Leeuwen en Birgit Boer